top of page

Camera-inspectie voor afvoerbuizen door Rap en Rein (Arendonk): wij lokaliseren elke verstopping

Bij verstopte leidingen is het essentieel om te weten waar de verstopping zich precies bevindt. Soms zijn de problemen immers complex, bijvoorbeeld bij verzakkingen, breuken of wortelingroei.

Op die manier kunnen we snel en effectief te werk gaan bij het verwijderen van de verstopping. Afvoeren ontstoppen begint dus met een analyse van het probleem. En die voeren we uit met een geavanceerde camera die door de leiding laten gaan. Deze service zit standaard inbegrepen bij uw ontstopping.

Camera-inspectie met topapparatuur

Met behulp van deze camera-inspectie bespaart u op het verhelpen van uw verstopping. We kunnen immers doelgericht werken, waardoor we minder tijd moeten spenderen aan de ontstopping van uw leiding. Bovendien hanteren we sowieso eerlijke, transparante en scherpe prijzen voor uw ontstopping. Zo is de prijs van de camera steeds inbegrepen in onze tarieven.

De sneldienst van Rap en Rein staat 24/7 tot uw beschikking. U merkt een verstopping, belt en we zijn al onderweg. Zo makkelijk kan het zijn.

Leiding of afvoer verstopt? Vertrouw op de camera-inspectie van Rap en Rein!

Wij zijn actief in de ruime regio rond Turnhout, Ravels, Mol, Geel Herentals, Merksplas, Wortel, Hoogstraten, Vosselaar, Beerse... Kortom, we zijn de betrouwbare ontstoppingsdienst van de Kempen.

bottom of page